Saturday, 25 August 2012

KASPERSKY INTERNET SECURITY 2013 RM28 SAHAJA



***KASPERSKY INTERNET SECURITY 2013***


- 100% ORIGINAL
- KEY AKAN DIGANTI JIKA DI-BLOCK SEMASA PENGAKTIFAN
- 365 DAYS
- KEY BOLEH DIGUNAKAN SEMULA
SELEPAS FORMAT KOMPUTER
- TANPA KOTAK DAN CD



SENARAI HARGA:

1 USER 1 PC 365 DAYS = RM28

3 USER 3 PC 365 DAYS = RM48

DOWNLOAD LINK:


CARA NAK BELI ACTIVATION CODE:

1) Sms ke nombor saya USER yang dihendaki.

2) Bayar ke akaun bank saya sejumlah wang yang dipersetujui,

3) Sms balik bank apa yang digunakan, masa, jumlah, nombor hp yang ingin di hantar key tersebut dan produk yang ingin dibeli.

4) Key Kaspersky akan dihantar melalui hp anda dalam masa kurang dari satu hari.

5) Bagi mempercepatkan proses penghantaran key ini, sila membuat bayaran melalui ATM yang berdekatan. 

CARA PEMBAYARAN:

Maybank (1540 5348 6404 MUHAMMAD NUR FIRDHAUS BIN SALEH)

HUBUNGI SAYA:

- Phone 1: 019-6166782
- Phone 2: 017-2024534
- BBpin: 25F6D2CE
- Email: muhammadnurfirdhaus@gmail.com

PERSOALAN YANG BIASA PEMBELI TANYA

1) "Kedai pun jual dengan harga RM120 untuk KIS 3PC. Yang ni separuh harga pun tak sampai. Biar betul?? Ntah2 code tipu."

Jawapan kami untuk anda :

Produk yang kami jual murah kerana :

- Hanya ACTIVATION CODE untuk pengaktifan produk Kaspersky yang anda beli.
- Tidak disertakan kotak yang berwarna-warni yang anda tak guna pun lepas beli.
- Kos seperti pengangkutan dan sewa lot kedai kat LOWYAT dah takda.


2) "Haritu aku ada beli kat kawan aku, tapi kene blacklist juga. Baik beli kat kedai. Lagi selamat."

Jawapan kami untuk anda : 

Soalan ni, memang soalan paling minat untuk kami jawab. Jika anda pernah membeli daripada penjual seperti kami, kemudian lesen Kaspersky anda di'blacklisted' oleh Kaspersky, terdapat TIGA kemungkinan iaitu :
i) Pengguna itu sendiri telah menggunakan KOD dengan melebihi had,
contoh : KIS 1PC diguna di 2 komputer atau lebih.
ii) KOD yang dijual tidak fresh, telah digunakan, atau tidak GENUINE. Genuine KOD mesti tepat 365 hari. TIDAK KURANG TIDAK LEBIH.
iii) Masalah server Kaspersky. Hal ini pernah berlaku sekali dan kami harap ianya tidak akan berlaku lagi.

3) "Kalau kena blacklist juga. Nak buat apa?"

Jawapan kami untuk anda : 

Anda mempunyai hak yang sama dengan pembeli Kaspersky dari kedai. Jika KOD anda di'blacklisted', Anda hanya perlu beri bukti kepada kami dengan menghantar print screen dan KOD yang bermasalah itu. Kami akan beri KOD lain secara PERCUMA. Tetapi, kami jamin 200% yang KOD ini tidak akan di'blacklist' selagi perkara-perkara diatas tidak berlaku.